Voorwaarden HaakMeeCafé
yarn
Het bedrag van € 5,- per avond bij deelname aan het HaakMeeCafé dient bij binnenkomst contant te worden afgerekend.
Dit is inclusief koffie/thee/water/lekkers gedurende de hele avond (19.00 - 21.30 uur)

Deelnemers nemen hun eigen materiaal mee en gaan hiermee aan de slag. Per avond zal er minimaal één deskundige aanwezig zijn om te helpen. Er is mogelijkheid om materiaal aan te schaffen of vooraf te bestellen zodat dit als bestelling kan worden meegenomen.
De organisatie van het HaakMeeCafé is op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor zaken die door derden of door de deelnemer zelf veroorzaakt worden. Deelname geschiedt volledig op eigen verantwoordelijkheid van de deelnemer.

yarn

Voorwaarden HaakMeeEvent
yarn

Elke deelnemer is verplicht om vooraf de kosten van deelname (inclusief koffie/thee/water/lekkers) en de kosten van het verplicht aan te schaffen workshoppakket, na ontvangst van de digitale factuur, per bankbetaling te voldoen.
De kosten van het workshoppakket zijn afhankelijk van de keuze van de deelnemer inzake soort garen en kleur. Het project zal thuis verder afgemaakt moeten worden. Het workshoppakket bevat de gekozen inhoud.
Er zijn voldoende voorbeelden aanwezig;indien van toepassing zijn er patronen beschikbaar. Alle voorbeelden en patronen mogen gefotografeerd worden; echter mogen de voorbeelden niet mee naar huis worden genomen.

Iedere deelnemer zorgt zelf voor haaknaalden (tenzij dit anders omschreven is in het keuzepakket), schaartje en eventuele andere benodigdheden. Enkele tools zijn te koop tijdens het HaakMeeEvent, echter zolang de voorraad strekt.

Wij doen onze uiterste best om iedereen te bedienen met het gewenste workshoppakket. Echter is dit afhankelijk van de beschikbaarheid bij de verschillende leveranciers. Mocht een pakket niet meer beschikbaar zijn, dan nemen we uiteraard contact met je op, alvorens je inschrijving definitief te bevestigen.

Betaling/Inschrijving

Na je inschrijving ontvang je binnen enkele dagen een digitale factuur voor het event waarvoor je je hebt ingeschreven. Pas na betaling van het factuurbedrag is je inschrijving volledig afgerond en ben je zeker van een plaats. Bij aanvang van HaakMeeEvent ligt het gekozen workshoppakket voor je klaar.

Inschrijven kan uitsluitend via de website voor aanvang van het HaakMeeEvent en/of in overleg met de organisatie. De inschrijvingen zullen op volgorde van binnenkomst worden behandeld. Wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt worden volgende inschrijvingen op een reservelijst geplaatst. Mocht er iemand niet kunnen deelnemen zal de eerstvolgende van de reservelijst worden gemaild en kan mogelijk alsnog deelnemen.

Annuleren

Mocht je door omstandigheden niet aanwezig kunnen zijn op een HaakMeeEvent, dan is dat in de eerste plaats heel vervelend voor jezelf. Je kunt tot één maand voor aanvang van het event, zonder opgave van reden je inschrijving annuleren. In dat geval vindt er een restitutie plaats van het betaalde factuurbedrag minus € 5,- administratiekosten.

Mocht je binnen de periode van een maand voor aanvang van het event moeten annuleren, dan kan er helaas geen restitutie plaatsvinden van de betaalde gelden. Wij kunnen je dan wel tegen betaling van de verzendkosten (geldend tarief van PostNL) het workshoppakket toesturen. Het is ook mogelijk om iemand anders in jouw plaats naar het event te laten komen; dit dient echter wel schriftelijk te worden doorgegeven (mogelijkheid om te wisselen van workshoppakket kan dan uitsluitend in overleg met de organisatie).

De organisatie houdt zich het recht voor om het HaakMeeEvent te cancelen bij onvoldoende deelnemers. In dit geval zullen alle betaalde bedragen worden teruggestort en ontvangt de deelnemer geen workshoppakket.

Aansprakelijkheid

De organisatie van het HaakMeeEvent is op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor zaken die door derden of door de deelnemer zelf veroorzaakt worden. Deelname geschiedt op eigen verantwoordelijkheid van de deelnemer.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes van HaakMee?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en mis niets!
Klik hier om je in te schrijven!